FORGOT YOUR DETAILS?

AMULETT
ÉKSZER

“SEGÍTÜNK A KARIKAGYŰRŰBEN IS MEGTALÁLNI AZ IGAZIT"

Az ékszerek a szeretetről és a szépségről szólnak.

Az ékszerek célja, hogy örömöt hozzanak. Kifejezzék szeretetünket és kiemeljék szépségünket. Csak úgy szabad ékszerekkel foglalkozni, ha ennek a szellemiségét magunkénak érezzük. Mi imádjuk az ékszereket.

A mi történetünk

Hosszú évek óta álmodoztam arról, hogy egy saját ékszerboltot nyitok. Egy budapesti ékszernagykereskedelmi cég menedzsereként szerettem volna megmutatni a vevőknek az ékszerek szépségeit.

Pécsett, az Irgalmasok utcájában találtam meg a számomra tökéletes helyet és megvalósítottam az álmom.

2003. április 7.-re minden együtt volt. Elegáns környezetben, gyönyörű árukészlettel álltunk rendelkezésre négyen a pult mögött. Az évek alatt egyre több beszállítónk termékeit forgalmazzuk, gazdagítva ezzel árukészletünket. Az idők folyamán számos értékes szolgáltatást vezettünk be, úgy mint ékszerjavítás és egyedi ékszerkészítés. Néhány éve tudatosan építjük az Amulett karikagyűrű márkanevet. Kialakult a törzsvásárlói klub, sokan jönnek vidékről, és külföldről is.

Elsősorban arany és ezüst ékszerek, gyöngyök adják a fő kínálatunkat. Láncok, karláncok, fülbevalók, nyakékek mind sárga, fehér és rosé arany változatban.

A legfontosabb termékeink azonban a gyűrűk. Elsősorban a karikagyűrűk és lánykérő (eljegyzési) gyűrűk, amelyekből óriási választékkal rendelkezünk mind hazai profi aranyművesek, mind külföldi ékszerházak termékeiből. A legfontosabb a minőség, hiszen olyan ékszerekről van szó, amelyeket évtizedekig tervezünk viselni, márpedig az mindenképpen minőséget igényel.

Folyamatosan követjük a nemzetközi trendeket, kínálatunkat folyamatosan frissítjük újdonságokkal és különlegességekkel.

A mi feladatunk, hogy családias hangulatban megtaláljuk az Ön számára ideális ékszert, aminek viselése boldogsággal tölti el.

KÜLÖNLEGESSÉGEINK

Hisszük, hogy a legtöbb hazai ékszerüzletnél jóval magasabb minőséget képviselnek mind termékeink, mind szolgáltatásaink. Utóbbinak egyszerű oka van, a magas szakmai hozzáértés és az ebből fakadó kiemelkedő garanciák.

Szolgáltatásaink

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink számára kiemelkedően széleskörű szolgáltatást nyújtunk. Legyen szó bármilyen ékszerekkel kapcsolatos kérésről, feladatról, örömmel segítünk.

Garanciáink

Minden termékünkre és szolgáltatásunkra garanciát vállalunk. Hiszünk abban, hogy az ékszereknek örömöt kell hozniuk a hétköznapokba, ezért ha mégsem elégedett vagy meggondolta magát, akkor örömmel kicseréljük a nálunk vásárolt ékszereket.

Gyurkó Kata

Tulajdonos

Boldog vagyok, mert immár 34 éve azzal foglalkozhatom, amit szeretek.

Nagyon régi vágyam volt egy ékszerbolt nyitása, ahol elegáns környezetben, udvarias, kedves és felkészült munkatársakkal, családias hangulatban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Ékszert eladni picit olyan, mint boldogságot adni. Imádom nézni a boldog párokat, büszke vevőket.

A célom elértem. Boldogan teszem szebbé a hölgyeket, szakértelemmel segítek az uraknak. Örömmel segítem a fiatalok egyik legfontosabb döntésének szimbólumát a karikagyűrűt kiválasztani, hogy boldogan húzzák egymás ujjára az esküvőjükön.

Ha újra kezdeném, ugyanezt csinálnám!

Sosem tekintettem az ékszereimre trófeaként. Amíg az ő szépségük örök, addig én csak ideiglenes gondnokuk lehetek, akinek az egyetlen feladata vigyázni és szeretni azokat.

Elizabeth Taylor

TOP