FORGOT YOUR DETAILS?

A lánykérő gyűrű

Leánykérő gyűrű, kísérő gyűrű vagy eljegyzési gyűrű – több elnevezés van rá, de mind ugyanazt takarja: az ékszert, amellyel a Férfi megkéri a Nő kezét.

Amikor egy férfi eljegyzési gyűrűt vesz, akkor a szerelmét fejezi ki. Éppen ezért eljegyzési gyűrűből nem lehet rosszat választani. Minden férfi érzi, hogy milyen gyűrű illik hozzá és párjához.

Hazánkban a legtöbb európai országhoz hasonlóan, a köves eljegyzési gyűrű a legelterjedtebb. Az esetek többségében a jegygyűrű gyémánt köves, de készülnek más drágakövekkel (rubin, smaragd, zafír, stb.) is szép köves gyűrűk.

Lánykérő gyűrűink mindegyike 14 karátos aranyból készül. Többségük brilliánssal vagy más drágakővel, esetleg cirkóniával díszítettek. Tekintsd meg leánykérő gyűrű kínálatunkat!

Az általunk kínált jegygyűrűkről

A kínálatunkban megtalálható köves gyűrűk között az egyszerű, letisztult formák és a különleges, egyedi design kedvelői egyaránt megtalálhatják a számukra ideális darabokat, hiszen jegygyűrű kollekciónkban a klasszikus modellek mellett a merészebb, extravagánsabb kialakítású ékszerek is helyet kaptak.

Mind a tradicionális sárga aranyból, mind pedig fehér aranyból nagy a választék, és természetesen az itt bemutatott variációk mellett rendelhető tőlünk egyéb drágakövekkel díszített köves gyűrű is igény szerint.

Kifinomult eleganciát sugárzó ékszereink méltó módot kínálnak a lánykéréshez, a házassági szándék kifejezéséhez.

TOP