FORGOT YOUR DETAILS?

Amit a karikagyűrűinkről tudni érdemes

Egyedi, kézi díszítésű, belül féldomború karikagyűrűink a legmodernebb technológiával készültek kiváló szakembereink keze alatt. Elkészítésükhöz a klasszikus sárga arany mellett fehér- és vörös aranyat is használtunk, hogy minél gazdagabb szín- és formaválasztékkal tudjunk a rendelkezésetekre állni.

5 különböző kollekciót készítettünk: a Broadway, Champs-Élysées, Firenze, Oxford Street és Via Del Corsonze család mind kifogástalan minőségű, de egymástól eltérő stílusú ékszereket tartalmaz.

Válasszátok ki karikagyűrű kollekcióinkból azt, ami a legközelebb áll szívetekhez és ízlésetekhez! És bár az a célunk, hogy elkápráztassuk titeket gazdag kínálatunkkal, higgyétek el, könnyen rá fogtok érezni, hogy az egyes karikagyűrű családok közül melyik az, amelyik legharmonikusabban illeszkedik elképzelésetekhez és stílusotokhoz.

Minden karikagyűrű modell kérhető más szélességgel, eltérő színkombinációval, különböző kőtípussal, és természetesen arra is van lehetőség, hogy kifejezetten a ti speciális elképzeléseiteket valósítsuk meg. Keressetek meg minket, és álmaitok gyűrűjét is elkészítjük!

Prémium német karikagyűrűk

Saját kollekcióinkon túl első osztályú, prémium német karikagyűrűket is kínálunk a Breuning és a Sieger ékszermárkák kínálatából, így minden pár számára tudunk a saját ízlésüknek megfelelő karikagyűrűt kínálni.

Karikagyűrűk

Broadway

Champs Elysees

Firenze

Oxford Street

TOP