FORGOT YOUR DETAILS?

Gyakori kérdések

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Igen, akár kép alapján akár rajz alapján, vagy segítünk a megtervezésében. Profi szakemberek segítségével dolgozunk, rengeteg ékszerészünk van, akik szeretik a kihívásokat és megvalósítják a legkülönbözőbb ötleteket is.

Igen, átvállaljuk ezt a kockázatot. Nálunk bármilyen ékszerre kicseréljük, így egészen biztos, hogy a megajándékozott talál kedvére valót óriási ékszerkészletünkből.

Igen, az aktuális árfolyamról érdeklődjön üzletünkben.

A legcélszerűbb „elcsenni” a hölgy egyik gyűrűjét amelynek leméri a belső átmérőjét, vagy ha van rá lehetőség behozza az üzletbe és mi megmondjuk a pontos méretet. Ha nincs gyűrűje, sokat segít, ha tudjuk a testalkatát, mert ebből lehet következtetni az ujjméretére.

Ekkor sincs probléma, a nálunk vásárolt gyűrűt garanciálisan méretre igazítjuk (pár nap alatt). Általában több számmal bővíthetők és szűkíthetők is a gyűrűk.

Természetesen, gyönyörű kézi vésést tudunk az ékszerbe, amely egyedivé teszi azt.

Teljeskörű garanciát vállalunk a nálunk vásárolt ékszerekre. A karikagyűrűkre élethosszig tartó utógondozást vállalunk.

Többnyire 14 karátos aranyból készülnek, amely azt jelenti, hogy 585 ezrelék aranyat tartalmaz az ékszer és a fennmaradó rész az ötvözőanyag. Ez a legelterjedtebb az ékszerkészítésben, mivel ennek a legmagasabb a kopásállósága, tartóssága.

Kerülhet gyémánt kő, amely a legkeményebb drágakő a világon. A gyémántot különböző módokon csiszolják, a legnépszerűbb a briliáns csiszolási forma, mert ez az, amely a legjobban kiemeli a gyémánt pozitív tulajdonságait.

Kerülhetnek az ékszerbe más drágakövek is, így smaragd, zafír, rubint, topáz, stb. Amennyiben nem drágakő kerül az ékszerbe, akkor cirkónia kővel vannak díszítve. Utóbbi az ékszerkészítésben használatos kő, amely fehér (vagy színés) és kiválóan alkalmas napi használatra. A cirkónia a gyémánt műterméke, kevésbé tartós mint a gyémánt vagy más drágkövek, de árban kedvezőbb.

Ha ajándékot vesz, akkor célszerű kipuhatolózni, hogy milyen színű ékszereket visel a megajándékozott és ennek tudatában választani. Lehet sárga, fehér vagy rozé arany, illetve ezek kombinációja egyaránt. Divatosak a bi- vagy trikolor ékszerek, amelyhez szinte bármi hordható.

A lánykéréskor a bal kéz gyűrűsujjára szokás az eljegyzési gyűrűt felhúzni. A karikagyűrű eljegyzéskor a bal kéz gyűrűsujjára kerül, majd esküvő után átkerül a jobb kéz gyűrűsujjára, ahol a továbbiakban boldogan viseli a házaspár.

Minden ékszer tisztításáról a vásárláskor informáljuk ügyfeleinket. Sőt, kérésükre meg is tisztítjuk a nálunk vásárolt ékszereket.

Amennyiben otthon szeretné tiszítani, akkor az alábbiakra érdemes odafigyelnie: elsősorban vigyázzon ékszereire, hogy minél tovább szépek maradjanak. Óvja őket a vegyszerektől és termálvizektől, továbbá az erős fizikai behatásoktól. A különböző anyagú ékszereket tárolja külön dobozban.

Könnyen megtisztíthatja és eltávolíthatja a szennyeződéseket, ha vizet forral, amelybe semleges mosogatószert tesz és kifőzi az ékszert, majd tiszta vízben újra átmossa és végül puha ruhával szárazra törli (ellenkező esetben vízköves lesz). Az apró résekbe megülő szennyeződéseket egy puha kefével eltávolíthatja.

Kérdése van? Írjon nekünk bátran, örömmel válaszolunk!

Kiss Angéla
Imádom az Amulett ékszert. Mindig megtalálják a tökéleteset, amit épp keresek. Köszönöm!
TOP