FORGOT YOUR DETAILS?

FÜLBEVALÓK

A fülbevaló minden nő életében különleges ékszer, hiszen a legtöbb esetben ez az első ékszerünk. Ez (is) különböztet meg minket az erősebb nemtől. Ráadásul az egyetlen ékszer, ami az arcunkhoz tartozik, így külön odafigyelést érdemel.

Hétköznapokra

Fülbevalót szinte minden nap hordunk. Talán ebből az ékszerből van a legtöbb minden nő ékszeres dobozában. Fontos, hogy legyen néhány olyan alapdarabunk, amelyet hétköznapokon munkában vagy akár sportlás közben is viselhetünk. Legyen szó egy elegáns gyöngy, vagy épp drágakővel diszített kompakt fülbeválóról.

Alkalmakra

Olykor-olykor azonban érdemes a különleges alkalmat a fülbevalónkkal is megmutatni. Egy-egy nagyobb, látványosabb vagy épp csillogóbb fülbevaló egyetlen nő készletéből sem hiányozhat. Mi garantáltan segítünk megtalálni a tökéletes választást.

Széles választék

A fülbevaló változatosságát kínálatunk is tükrözi. Az egyszerű és elegáns kisebb méretű, de nagyon szép arany (fehér, sárga és rozé továbbá ezek kombinációja) ékszerek mellett gyöngy és drágakővel, így gyémánttal, smaragddal, rubinnal díszített fülbevalók is megtalálhatók a kínálatunkban. Minden stílushoz, korhoz vagy éppen alkalomhoz garantáltan megtalálja a tökéletesen illeszkedő darabot, mindezt igen széles árskálán.

TOP